Версія для друку Версія для друку

У СІЛЬЦІ ЗАВЕРШУЮТЬ РОБОТИ ЗІ ЗВЕДЕННЯ ФУТБОЛЬНОЇ ТРИБУНИ

Кожен із нас знає, що означає розпочинати якусь справу майже з нуля. Треба налагоджувати зв’язки, проявляти організаторські здібності, залучати кошти тощо. А все це не така вже й легка ноша. Жителі Сільця добре знають, на якому рівні у них був розвиток фізкультури і спорту кілька років тому. Не було ні нормальної футбольної команди, ні стадіону, ні спорт-майданчика. За справу взявся депутат райради Сергій Лупак.
І все зрушило з місця. На той час мало хто вірив, що у селі можна побудувати сучасний стадіон з трибуною, роздягальнями, полем зі штучним покриттям. Та за рік ця споруда просто «виросла» на очах. Жителі села мають можливість пограти у футбол. Для футбольної команди є місце і нормальні умови для тренування. Підростаюче покоління активно займається спортом. А це неабиякий позитив, адже молодь не ходить у сумнівних місцях викурювати цигарки чи випивати спиртні напої тощо. Молоді вихованці та й основна команда вже сьогодні займають призові місця на різноманітних турнірах, зокрема й міжнародних. Тому з оптимізмом можна стверджувати, що вже через кілька років наполегливої праці над собою ці хлопці демонструватимуть результати, які приємно вражатимуть, прославлятимуть село, район, область…
Споруди є не лише окрасою села, а й дають потужний поштовх для розвитку спорту і фізкультури. Депутат райради разом зі своїми однодумцями, активістами села робить таку важливу справу, яка яскраво ввійде в історію громади, про неї неодноразово згадуватимуть добрим словом.
Іван СТЕПОВИЙ

Ваш отзыв

Ваш коментар