Версія для друку Версія для друку

ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ ‒ ЗАПОРУКА ЩАСЛИВОГО МАЙБУТНЬОГО

Про мотивацію молоді до здорового способу життя говорили з підобліковими особами які перебувають на обліку в Іршавському МРВ КВІ.
Минулого тижня з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі працівники кримінально-виконавчої інспекції в Іршавському районі провели профілактичний захід “Здоровий спосіб життя – запорука щасливого майбутнього”. Дана тема є актуальною тому, що більшість учасників заходу, будучи ще майже дітьми скоїли злочини, перебуваючи під впливом шкідливих звичок. Це й зумовлює необхідність активізації мотивації молоді до здорового способу життя,
Завдання, які ставили перед собою організатори заходу полягали у тому, щоб сформувати у молодих людей світогляд, у якому здоров’я є найвищою цінністю, розвивати у них витривалість та працездатність і навички діяти на користь власного здоров’я.
До участі у цьому заході долучилися представники Іршавського райвідділу міліції начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей районного відділу майор міліції Волошиновський Василь Васильович та оперуповноважений ВКМСД Іршавського РВ УМВС України Боднар Іван Юрійович які говорили про актуальні питання проблем злочинності серед молоді. Йшлося, зокрема, про негативні соціальні явища, які оточують молодих людей та нерідко спонукають порушити закон.
Окрему увагу під час зустрічі було зосереджено на таких основних складових ведення здорового способу життя, як активну рухову діяльність, збалансоване харчування, оптимальний режим дня, відсутність шкідливих звичок та позитивні емоції. На завершення заходу учасникам роздали буклети та брошури з пропагандою здорового способу життя.

В.Тодавчич, старший інспектор Іршавського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції, старший лейтенант внутрішньої служби.

Ваш отзыв

Ваш коментар