Версія для друку Версія для друку

НАЙГОЛОВНІШЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ − ЗДОРОВ’Я

Відділення соціально-побутової адаптації в Білках відкрито три роки тому. Раніше тут було дитяче містечко, але через брак коштів його було закрито. Життя в приміщенні ожило після його перепрофілювання у відділення соціально-побутової адаптації.
− Ми робимо все для того, щоб одинокі-престарілі почували себе комфортно. На це націлюють нас ініціативи Президента України Віктора Януковича, − каже директор територіального центру соціального обслуговування Петро Горзов. −Зробили внутрішній ремонт, дбаємо про те, щоб було якісне харчування для тих, хто цього потребує.
1 жовтня у День ветеранів та людей похилого віку у відділення завітали заступник голови районної ради Петро Добромільський, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Василь Черепко, Білківський сільський голова Василь Зейкан, депутати районної ради Петро Станко і Віктор Віраг. Основним лейтмотивом їх виступів були слова: найголовніше для людей похилого віку − здоров’я. Воістину: поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Здається, що ми завжди будемо юними. Та роки минають швидко і в якусь мить починаємо розуміти, що небавом поповнимо ряди бабусь і дідусів. Хто вони, люди похилого віку? Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння і мудрість.
Виступаючі побажали їм, людям похилого віку, міцного здоров’я, добра, щастя, радості й довголіття, а ще − благодаті у їх душах.
Одиноким-престарілим було накрито святковий стіл, вручено грошові винагороди. Спонсорами виступили Петро Добромільський, Петро Станко.

Василь ШКІРЯ.

Ваш отзыв

Ваш коментар