- Нове життя - https://nz-ir.com -

ДИТЯЧА МРІЯ ЗБУЛАСЬ!

Нещодавно начальник ВПЗ Кам’янське ЦПЗ №3 ЗД УДППЗ «Укрпошта» відсвяткувала своє перше 45-річчя.

Наша Марійка – так з повагою називають її односельчани друзі та колеги по роботі.

Щира, привітна, мила, добра, цілеспрямована людина, відданий працівник, хороша мама та дружина.

Марія Іванівна народилася і виросла в поштовій сім’ї. Її мама і бабуся працювали листоношами. Марійка змалку прибігала до мамки на роботу. Відколи себе пам’ятає, завжди допомагала мамі. Після закінчення школи пішла стежиною своїх рідних мами та бабусі.

Для неї з дитинства пошта була немов казкова країна, а всі поштовики – чарівниками.

Проштемпелюють вони всі листи календарними штемпелями і вирушають у свій дивовижний шлях…

Кілька днів, і його вже читає адресат. Читає і дякує, що є таке диво -Пошта.

На пошті приваблювало нашу Марійку все: неповторна атмосфера з барвистими листівками, телеграмами, послугами та інше. Годі й казати: пошта хоч у місті, хоч у селі, завжди була престижним закладом.

Як можна не любити цього храму, в якому люди спілкуються між собою, отримують різні послуги, довгоочікувані листи і телеграми, надсилають своїм рідним і друзям посилки, переказують кошти, отримують пенсії.

– Для мене, – говорить Марія Іванівна, – приємно бачити посмішку на обличчі літньої людини, коли спілкуєшся з нею, чи задоволення клієнтів, які дякують тобі за твою працю, або радість малечі за продану листівку.

Свою професію Марія Іванівна дуже любить, бо захоплювалася нею з дитинства, вона є фахівцем своєї справи.

Життєвим кредом для неї є: «Починай з себе – працюй для всіх», принципом – «Все робити на відмінно»

І це дійсно так. У свої 29 років прийшла працювати на пошту у рідне село Богаревицю  листоношею та згодом у 2011 році була призначена начальником ВПЗ с.Кам’янське, у цьому ж відділенні зв’язку, де працювала листоношею.

Зарекомендувала себе як добросовісний, чесний, добропорядний начальник, люблячий свою справу,  віддаючи всю себе і свої сили служінню людям.

Виростила двох прекрасних синів: Івана та Олександра.

Не кожному в житті вдається досягти такого успіху, знань і досвіду, якого досягла Марія Іванівна за 16 років своєї плідної праці.

Бути авторитетом серед колег і гордитися своїм покликанням, знаходити підхід до клієнтів. Люди з повагою ставляться до неї, за її прихильність, розуміння і доброту серця.

У давнину жителі села давали письмову згоду людині, яку обирали працівником пошти, бо це дуже відповідальна справа.

І вона цього заслуговує.

Хочеться побажати Марії Іванівні міцного здоров’я, щастя, радості, благополуччя, довгих років життя і завжди добиватися поставлених перед собою цілей, не шкодуючи ні сил, ні часу.

 

Олена Перець,

інженер ВОРМ ЗД УДППЗ

«Укрпошта».