- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЧЕТВЕРТА БРОНЗОВА МЕДАЛЬ

Чергову четверту бронзову медаль в цьому році виборов майстер спорту України, вихованець Іршавської ДЮСШ “Колос” Віталій Глушко.

Чемпіонат України проводився в Луганську з 20 по 26 серпня. Перед атлетом стояло завдання − виграти чемпіонат. І все йшло за планом: у першій  вправі атлети призової трійки осилили  по 106 кг. в ривку. Віталій  був легшим за суперників і став лідером у ваговій категорії до 62 кг.

У другій вправі поштовху Віталію, щоб перемогти, було потрібно осилити вагу  в 134 кг.  І він її осилив – чемпіон.  Та й медаль уже була у нього, але поспішний поштовх від грудей (незначна помилка) відкинули його на  третю сходинку − і чергова  цьогорічна бронза.

На кубку України в Чернігові та на універсіаді в Скадовську  Віталій був срібним, а на чемпіонаті серед юніорів він здобув золоту медаль та став чемпіоном.

А загалом, за три роки виступів − 8 медалей, дві з яких – чемпіонські. Зараз Віталій Глушко готується до чемпіонату Європи серед юніорів та молоді, який відбудеться в старовинному Талліні.

Бажаємо йому успіхів!

Юрій СВІТЛИК.