- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПЕРШОВЕРЕСНЕВІ ПЕРСПЕКТИВИ БРОНЬКІВСЬКОЇ ШКОЛИ

Прискорених темпів набрали останнім часом   ремонтні роботи, які ведуть будівельники ТОВ «СПМК-23»  на старому корпусі Броньківської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. На сьогодні тут вже окреслилася  реальна перспектива, що в оновленій будівлі, світлих  просторих класах  першого вересня цього року почнуть навчатися діти.

− Наша організація веде роботи з самого  початку реконструкції,  − говорить директор колони І.Ю. Пальок. − Кілька років тому за розробленим проектом ми  почали перепланування класів, заміну даху і прибудову гімнастичного залу.

Через нестабільність фінансування ці роботи мали або інтенсивний характер, або затухали. Тепер можна  стверджувати, що основні  обсяги їх позаду. Замінено покрівлю, класні приміщення. Хоча трохи й зменшилися за розмірами, але вони просторі, світлі і відповідають санітарно-гігієнічним нормам із розрахунку на одного учня. Наповненість класів суттєво менша, аніж це було кількадесят років тому. Вже встановлено сучасні вікна, двері, оздоблено стіни. Частина з них побілена.

− Залежно від того, як виділятимуться кошти з бюджету зараз, з такими темпами ми працюватимемо, − продовжує Іван Юрійович. − Як керівник будівельної організації з багаторічним досвідом беруся стверджувати, що навіть при тому значному обсязі робіт, що залишився, − система опалення, настил підлоги, частина освітлення та деякі інші − є реальна можливість здати  найважливіший соціальний об’єкт до 1-ого вересня.

Михайло БОРЖАВСЬКИЙ.