- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПОПУЛЯРИЗАТОРИ “НОВОГО ЖИТТЯ” − ПОШТОВИКИ І ПОЗАШТАТНІ АГІТАТОРИ

Підгірне − село, хоча й невелике, але належить  до числа найбільших прихильників районної газети.

− У другому півріччі цього року наші передплатники щосуботи отримують “Нове життя”,  − говорить завідувачка місцевого поштового відділення Е.В. Маргіта. − Із усіх періодичних видань це найбільша кількість. Районка випередила в цьому плані навіть популярні обласні видання.

Вже майжи три роки, як Еріка Василівна працює одна − виконує функції і завідуючої відділення, і листоноші. Окрім періодики, має надавати цілий ряд інших послуг, без яких  важко уявити собі життя у цьому гірському населеному пункті:  електронний квиток, електронний переказ, електронне повідомлення, страхування життя, здоров’я, цивільне страхування автотранспорту, кур’єрська доставка вантажу та ін.

Але серед найбільш активних любителів газет, журналів – сім’ї М.А. Капітана, В.І. Маргіти, М.І. Радика. Як стверджує Еріка Василівна, Михайло Андрійович належить не тільки до читачів районного часопису, але й до його популяризаторів серед родичів, сусідів, односельців. За збігом обставин, разом із представниками редакції, того дня на поштове відділення завітав і М.А. Капітан. Редактор районки В.В. Шкіря вручив третю премію Е.В.Маргіті за участь у конкурсі листонош по розповсюдженні “Нового життя” та щиро привітав від імені колективу позаштатного розповсюджувача нашої газети М.А. Капітана із 79-им днем народження, яке той відсвяткував минулої суботи.

Михайло БОРЖАВСЬКИЙ.