- Нове життя - https://nz-ir.com -

ІЗ ТУРБОТОЮ ПРО МАЙБУТНЄ

Президент України Віктор Янукович велику увагу приділяє вихованню підростаючого покоління. Бо саме в дитячих навчальних закладах вихованці – хлопчики і дівчатка завтра управлятимуть державою, дбатимуть за її розквіт.

Осійський  ДНЗ очолює Ганна Жовнір. Хоча приміщення 30-и річної давності, однак тут створені всі належні умови для виховання малечі. А цьогоріч взялися за перекриття даху – більшу частину робіт уже виконано. А це не так і мало – дах складає 1150 кв.м. Тут, крім дитсадка, знаходиться і амбулаторія загальної практики сімейної медицини.

– На перекритті даху працює бригада Юрія Сабова із дочірнього підприємства «Фортуна», – каже сільський голова Василь  Турянин. – Робочий день у них необмежений – трудяться з повною віддачею сил і енергії. Тепер розмірковуємо над тим, як обновити фасад приміщення.

Юрій Сабов із повагою говорить про свій колектив. На совість працюють Василь Ваш, Василь Маланко, Юрій Боднар і Василь Маланко. Постійно з будівель-никами – депутат районної ради, завідувач АЗПСМ Федір Жидик.

У перекритті даху, – каже Василь Турянин, – сприяли голова райдержадміністрації Василь Ковбаско і голова райради Станіслав Сухан.

Василь Шкіря.