- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПРО ФІЗІОТЕРАПЕВТА ЗАМОВИМО СЛОВО

Колектив відділення фізіотерапії молодий, енергійний, відзначається високою професійністю, сумлінним ставленням до роботи та уважністю до хворих.

У відділенні завжди панує аура доброзичливості, затишку, тепла. І в цьому заслуга всього колективу.

Хочу окремо відмітити заслуги старшої медичної сестри, власне, моєї першої помічниці в роботі Марини Еміліанівної Бабинець, за плечима якої чималий досвід та професійна майстерність.

Скромна, спокійна, урівноважена, культурна, інтелігентна людина, користується заслуженим авторитетом серед медичних працівників району. В будь-яку хвилину готова прийти на допомогу, дати пораду. У спілкуванні  із хворими чуйна, привітна.

Працюючи старшою медичною сестрою фізіотерапевтичного відділення проявила себе як фахівець своєї справи. Наполеглива, точна в роботі, вимоглива до себе і підлеглих. Марина Еміліанівна веде чіткий контроль за роботою середнього та молодшого медперсоналу, контролює санітарний стан відділення, складає графіки роботи та плани занять. Вона вміє організувати і згуртувати колектив, у всьому навести лад. Своїм досвідом роботи ділиться з молодшими колегами, є справжнім їх наставником і прикладом для всіх.

Марина Еміліанівна бездоганно виконує свої функціональні обов’язки, постійно підвищує фаховий рівень, має вищу категорію. Паралельно в цьому ж,  2013 р., Марина Бабинець закінчила Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені Степана Дем’янчука, отримавши диплом спеціаліста-реабілітолога, який  зараз  доречно використовує його на практиці, в реабілітації хворих.

Магдалина Попович, райфізіотерапевт, лікар вищої категорії.