- Нове життя - https://nz-ir.com -

НА МИСТЕЦЬКІЙ НИВІ

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначили нещодавно у будинку дитячої творчості.

Немає кращого харчу для душі, як чиста, ніжна та дзвінка пісня, яка лунала від хору працівників культури району, учасників народного ансамблю «Іршава» (керівник заслужений працівник культури Надія-Мельник Гудь), співочого колективу працівників управління освіти, молоді і спорту райдержадміністрації «Конвалії», учасниці художньої самодіяльності с. Кушниця Мирослави Самориги, солістів районного будинку культури Олесі Мейсарош та Ігоря Старости. Надзвичайно цікаві, веселі та дуже романтичні танцювальні постановки продемонстрували хореографічні студії «Black Angels» (керівник Юрій Буряс). Найбільш веселим ж були циркові трюки, які показали вихованки народного цирку «Весела арена» (керівник Ніна Попович).

Про культурологічні цінності, про нелегку роботу працівників культури та проблеми цієї галузі розповіли заступник голови райдержадміністрації Микола Сочка, радник голови райради Петро Король, в.о. начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Бабинець та міський голова Степан Бобик. Представники влади також привітали працівників культури та вручили їм почесні грамоти.

Із вітальними словами також виступили  голова райкому працівників культури, голова профкому клубних працівників Надія Мельник –Гудь,  колишні керівники та спеціалісти відділу культури Юрій Микита та Марта Попович.

Проводила ж дійство чарівна ведуча, голова райкому працівників культури Оксана Сідор.