Версія для друку Версія для друку

Іршавщина – коротким рядком

1. Цієї неділі в міському будинку культури відбувся «Танцювальний зорепад» з нагоди святкування 15-річчя зразкової хореографічної студії Dance of angels. Окрім різноманітних виступів танцюристів, глядачі мали змогу насолодитися неймовірним голосом народного гурту «Остра Тирнина».
2. Іршавські вогнеборці врятували від знищення житловий будинок, який міг згоріти через пожежу в літній кухні, – повідомляє ГУ ДСНС Закарпаття. Повідомлення про пожежу на вул. Затишній в м. Іршава до Служби порятунку надійшло 13 червня, о 23:30. Осередком стала літня кухня. Про загорання повідомив господар, котрий виявив загорання на початковій стадії й, не гаючи часу, почав телефонувати на «101». Пожежу локалізували о 23:42. Ще 12 хвилин рятувальникам знадобилося  для повної її ліквідації. Вогнем були пошкоджені вікно та двері. Завдяки вправним та професійним діям вогнеборців, житловий будинок, до якого прибудована літня кухня, був врятований від реальної загрози знищення пожежею. Причина виникнення загорання встановлюється. Загиблих та травмованих не має.
3. Відео першого старту вузькоколійної велодрезини Закарпаття опублікував на своїй сторінці в Facebook депутат Закарпатської обласної ради Федір Шандор. Директор історико-краєзнавчого музею Андрій Світлинець після десятиріч забуття «Анці Кушницької» власними ногами розкрутив «велопайошку» на коліях станція Задня у Приборжавському.

Ваш отзыв

Ваш коментар