Версія для друку Версія для друку

Вдалий початок

Як і було попередньо анонсовано у соціальних мережах, у суботу, 10 квітня, на залізничній станції села Приборжавське відбулася перша весняна акція-суботник, зібрана громадською організацією «Приборжавська залізниця». Головною її метою стало прибирання занедбаного станційного приміщення, впорядкування прилеглої території від чисельного сміття, порізка дикоростучих кущів та викошування минулорічної трави і бур’янів.
На запрошення відгукнулися жителі Приборжавського, зокрема працівники сільської ради на чолі зі старостою Марією Ісак, учні та учителі місцевої школи із заступником директора Оксаною Світлинець, сільські депутати Сергій Попфалуші, Андрій Ісак, Михайло Менчук, приватні підприємці Михайло Горзов, Ганна Гайдук та ще багато інших, всього більше 20-ти осіб. Приємно відзначити, що активну участь у роботі та всебічну допомогу надав голова громадської організації «Боржавська ініціатива» Денис Добра з дружиною Мар’яною і житель міста Мукачева Олександр Сухан із сином. Наприкінці акції до нас із гостинцями долучився і голова Довжанської територіальної громади Віктор Симканич, який подякував усім за активну громадську позицію і бажання розвивати нашу громаду.
У результаті було вичищено приміщення станції від побутового і будівельного сміття, викошено і прибрано суху траву на першій колії, почищено перон, вирубано дикоростучі вербові кущі, облагороджено і підстрижено декоративну зелену огорожу. А ще для багатьох присутніх стала приємною несподіванкою знахідка старого колодязя, до цього надійно захованого у заростях кущів та ожини.
Акція завершилася спільною експрес-нарадою, де всі зацікавлені сторони долучилися до обговорення планів на майбутнє і перспектив подальшого розвитку приборжавської залізниці у туристичній інфраструктурі Довжанської ОТГ.
Більш детальну інформацію шукайте на сторінці «Приборжавська залізниця» у соціальній мережі «Фейсбук» .

Андрій СВІТЛИНЕЦЬ.

Ваш отзыв

Ваш коментар