Версія для друку Версія для друку

Іршавщина – коротким рядком

У Довжанській ТГ відкрито Центр надання адміністративних послуг. «У своєму вітальному слові голова територіальної громади Віктор Симканич подякував усім, хто так чи інакше брав участь у реалізації даного проєкту. Особливі слова вдячності звучали на адресу наших незмінних партнерів міжнародної Програми «U-LEAD Європою». Саме завдяки їх інституційної та фінансової підтримки наш ЦНАП оснащений сучасними меблями, комп’ютерною та оргтехнікою, відповідним програмним забезпеченням», – йдеться в повідомленні сторінки громади в Facebook. На створення ЦНАПУ було виділено гроші з бюджету громади у сумі 300 тисяч гривень та залучено близько 700 тисяч гривень коштів наших європейських партнерів.
У Кам’янському горіла старенька Audi 80. Пожежа сталася 7 квітня. «22-річний водій машини разом зі своїми пасажирами рухався до с. Онок Виноградівської територіальної громади. Однак дорогою побачив дим з-під капота й зупинився на узбіччі автошляху Мукачево-Рогатин-Львів. Поки водій перебував у шоковому стані, працівниця розташованої поруч автозаправної станції о 18:27 подзвонила до Служби порятунку й повідомила про пожежу. Її колега, озброївшись 5-літровим вогнегасником, кинувся на допомогу. Йому вдалося ліквідувати загорання ще до приїзду пожежного автомобіля. Завдяки оперативним діям оператора АЗС, вогонь встиг пошкодити тільки відсік двигуна й не поширився на салон машини. Наразі правоохоронні органи встановлюють причину виникнення пожежі та суму завданих збитків», – повідомляє mukachevo.net.
Закарпаття вийшло з «червоної зони». Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. «На території Закарпатської області встановлюються обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки», — зазначив Міністр Кабінету міністрів Олег Немчинов у Telegram.
Стартував місячник з благоустрою у закладах освіти. «З метою покращення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища у закладах загальної середньої та дошкільної освіти територіальної громади стартував місячник озеленення та благоустрою території: обрізано старі дерева, прибрано осінній падолист, який був під снігом, підготовлено до посадки квітів клумби, обкопано дерева та кущі на території шкіл та дитячих садків.
Заходи благоустрою важливі і є обов‘язком для кожної людини – берегти і примножувати багатства землі, дбати про чистоту та санітарний стан довкілля», – йдеться на сайті Іршавської міської громади.

Ваш отзыв

Ваш коментар