Версія для друку Версія для друку

Осиротілі вихованці

Завідувачі дошкільних установ району в глибокій жалобі з приводу смерті завідувача Ільницького закладу дошкільної освіти Трикур Марії Юріївни та висловлюють свої щирі співчуття всім рідним і близьким людям померлої. Важка хвороба обірвала життя людини, якій виповнилося лише 58 років. Смерть Марії Юріївни − втрата для рідних, близьких, для колег і друзів. На жаль, словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати, важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце, проте світлі спогади про справжнього, грамотного професіонала, організатора, яка чесно і гідно прожила своє життя, завжди будуть сильнішими за смерть.
Обрати професію за покликанням і присвятити їй життя − це справжнє щастя. І такою щасливою людиною почувала себе наша колега Марія Юріївна, яка жила улюбленою справою. Прийшла на посаду завідувачки Ільницького закладу дошкільної освіти №4 у 1987 році. За 25 років на посаді керівника дошкільного закладу, вона, як справжній, відданий своїй справі керівник, створювала усі умови для розвитку дошкільнят, поліпшення якості освітнього процесу, підвищення фахової майстерності кожного працівника, удосконалення взаємодії з батьками. За що була нагороджена багатьма подяками та грамотами а найбільше − знаком „ Відмінник освіти України ”. Завдяки організаторським здібностям та високому професійному рівню керівника в колективі відпрацьована чітка схема виховання підростаючого покоління, що давало змогу розкрити здібності і таланти кожної дитини. Вона охоче ділилася досвідом роботи з всіма, хто причетний до справи виховання і навчання дошкільнят.
Пішла у вічність світла людина − людина ділова, талановита, яскрава, цілеспрямована. Вона вміла впроваджувати чудові ідеї у життя, завжди перебувала у пошуках нових відкритих та демократичних моделей управління.
Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про Марію Юріївну вічно житиме у наших серцях.

В.А. Симканинець, Є.М. Яцканич, Г.А. Фулитко, Ф.Ф. Король,

М.М. Котубей, М.С. Ломага, Н.П. Сочка, Г.І. Жовнір,
М.Ю. Огарь, Г.І. Шкріба.

Ваш отзыв

Ваш коментар