Версія для друку Версія для друку

Розпочав роботу новий електронний сервіс ДПС – «InfoTAX»

Державна податкова служба України запустила новий електронний сервіс – «InfoTAX». Відтак через месенджери Telegram та Viber платники податків отримали можливість дізнатись про:

– стан розрахунків з бюджетом;

– реєстраційні та облікові дані;

– про результати обробки документів;

– про строки подання звітності та сплати податків.

Для доступу до сервісу необхідно у відповідному месенджері (наприклад, Telegram) знайти InfoTAX, в якому перейти за посиланням до Електронного кабінету для ідентифікації та завершення налаштування нового сервісу.

Наступний етап у розвитку сервісу буде запроваджено з січня 2021 року, тож платники до вже доступного функціоналу отримають  можливість:

– передзаповнення звітності платниками єдиного податку;

– перехід до сплати податків у «два кліки»;

– оповіщення про виникнення податкового боргу, а також про можливість виникнення податкового боргу у разі несвоєчасної сплати.

 «InfoTAX» – це продовження розпочатого ДПС курсу на максимально дистанційне спілкування з платниками податків та якісно новий рівень послуг. Комфортність спілкування з податковою службою, швидкість та зручність отримання податкової інформації через «InfoTAX» є не просто черговим кроком ДПС у напрямі цифровізації, а відповіддю на запит платників у мобільності отримання послуг.

ДПС у Закарпатській області

 

Ваш отзыв

Ваш коментар