Версія для друку Версія для друку

Людмила Биба Відтепер опікуватиметься сферами культури, молоді та спорту в районі

Днями голова райдержадміністрації Іван Завидняк представив нову завідувачку сектору культури, молоді та спорту РДА Людмилу Михайлівну Бибу. Вітаючи з призначенням, керівник району зазначив, що вона є тією людиною, котра має сили, наснагу та енергію, щоб реалізувати поставлені завдання та побажав успіхів.
Нова завідувачка висловила вдячність за довіру та пообіцяла надати нових обертів культурному життю Іршавщини. У її представленні взяли участь також заступник голови РДА Андрій Данканич та керівник апарату РДА Федір Халак.
Людмила Михайлівна розпочала свою трудову діяльність керівником гуртків районної станції юних туристів. Проводила заняття з краєзнавства, техніки пішохідного туризму, орієнтації на місцевості, організовувала екскурсії, туристичні походи, змагання серед школярів та молоді. Відтак певний час працювала архіваріусом у відділі державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців. З кінця 2017 року була головним спеціалістом відділу культури і туризму РДА. Займалася підготовкою розпоряджень, програм розвитку району, надавала статистичну інформацію, розробляла туристичні маршрути, брала участь у міжнародних, обласних, районних туристичних подіях та фестивалях, деякі з них організовувала. Працювала над популяризацією туризму району, готувала відповідні публікації в ЗМІ. З початку цього року її призначено на посаду методиста методично-бібліографічного відділу Іршавської централізованої бібліотечної системи. Окрім поточної роботи, на цій посаді організовувала і проводила наради, виставки, семінари, лекції та конференції тощо. Пройшла сертифіковані курси: «Підготовка та впровадження проєктів розвитку громад», «Взаємодія органів державної влади з громадськістю», «Фінансовий менеджмент», «Логіко-структурний підхід у розробці проектної заявки», «Сучасне керівництво проєктами – мистецтво порушення правил», «Культура та політика: багатозначність взаємозв’язків», «Маркетинг — розробка та продаж пропозиції цінності», «Соціальний менеджмент і залучення зацікавлених сторін» «Лідерство, переговори, презентація ідей» та ін.
Новопризначена завідувачка також має досвід реалізації проєктів на підтримку молодіжної політики та нових принципів лідерства (громадські, молодіжні ради, координатор проєкту «Створення мережі молодіжних хабів Закарпаття» в м. Іршава). Вона є засновницею ГО «Центр розвитку Імстичова». Спільно з активними мешканцями вирішує нагальні проблеми малого гірського села, зокрема покращує благоустрій, організовує різні екологічні, культурно-масові заходи. Людмила Михайлівна розробляє та реалізовує малі грантові проекти («Київський діалог»).
Досвіду вистачає. Пора його на новій посаді застосувати задля розвитку культури та туризму в районі. Успіхів!

Іван КОПОЛОВЕЦЬ .

Ваш отзыв

Ваш коментар