Версія для друку Версія для друку

Минає 40 днів від дня смерті Козенюка Василя Васильовича

17 вересня, минає 40 скорботних днів, відколи відійшов у вічність люблячий батько та дідусь, вірний товариш і хороша людина
Козенюк Василь Васильович.
Народився Василь Васильович 29 грудня 1944 року в с. Буча Києво-Святошинського району Київської області. З народження залишився без сім`ї і виховувався в дитячих будинках Київщини, а згодом у 1948 році потрапив на Закарпаття, де став вихованцем Виноградівського, Мукачівського і нарешті Ужгородського дитячого будинку.
Він був людиною різноплановою, розумною і талановитою. Навчався в Ужгородській гімназії, після чого закінчив Ужгородське музичне училище, а потім і Харківську юридичну академію.
Одружився 10 жовтня 1970 року і остаточно осів у Іршаві.
З дружиною Єлизаветою народили та виховали двох дітей: дочку Руслану та сина Олега, для яких був чудовим батьком, даючи їм все, чого сам не отримав у сирітському дитинстві.
У різні роки працював у Іршавській райспоживспілці, юристом абразивного заводу, а далі аж до виходу на пенсію начальником оргвідділу та заступником Іршавського міського голови. На даній посаді проявив себе справжнім патріотом свого міста, активно дбав про розвиток Іршави та добробут жителів, був людиною привітною та толерантною, завжди готовий прийти на допомогу.
На заслуженому відпочинку Василь Васильович дарував свою любов та турботу онукам Олександру, Вікторії та Васильку і став підтримкою та опорою дружині Єлизаветі.
В колі люблячої сім`ї взимку відсвяткував свої 75, а вже влітку давня хвороба раптово дала про себе знати і 9 серпня 2020 року забрала його з життя.
Ще раз від Іршавської міської ради висловлюємо родині покійного Василя Васильовича щирі співчуття та слова підтримки.
Нехай земля йому буде пухом…

Ваш отзыв

Ваш коментар