Версія для друку Версія для друку

Відзначили найбільші державні свята

21 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора та 29-ї річниці Незалежності України, з урахуванням карантинних вимог, на центральній площі м. Іршава відбувся урочистий мітинг.
Цьогоріч нашій державі виповнюється 29 років, в ці дні варто згадати про те, як багато праці, сил і душевних прагнень було покладено поколіннями наших предків для того, щоб ми могли жити у власній країні. Хочеться висловити щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб відстояти територіальну цілісність України.
Під час заходу керівники району, міста, ветерани АТО, правоохоронних та силових структур поклали квіти до пам’ятника “Борцям за свободу і незалежність України, Героям Небесної сотні та загиблим в АТО” та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих бійців, які пожертвували своїм життям задля миру та спокою нашої держави.
Після чого, під керівництвом директора Іршавського районного центру позашкільної роботи Івана Івановича Терпая стартував велопробіг до с. Заріччя, де учасники поклали квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченку

Прес-служба райради

Ваш отзыв

Ваш коментар