- Нове життя - https://nz-ir.com -

Передплата періодичних видань залежить і від поштовиків

Так вважають працівники Сілецького відділення поштового зв’язку. Тому, в першу чергу, намагаються чимскоріше доставити до читача улюблене видання, допомогти в оформленні передплати, запропонувати прочитати в газеті той чи інший цікавий матеріал, бо вони першими отримують пошту і вже встигли ознайомитися з ним.
−Сільчани з нетерпінням чекають на періодику, − каже начальник ВПЗ Оксана Пинзеник. − Незважаючи на телебачення, радіо чи Інтернет, інформація в газеті більш переконлива, доступна і надійна. А ще газету можна зберегти і порекомендувати прочитати другові чи знайомому. До нас часто звертаються жителі села, чи не зберігся на пошті той чи інший номер газети. І дуже добре, коли можемо чимось допомогти.
Сілецьке відділення поштового зв’язку – серед кращих в районі. Для його працівників створено всі належні умови. І це не спроста. Село знаходиться на роздоріжжі автотраси на Ужгород, Рахів, Берегово, Виноградово, Сваляву. На його базі цілком можна б проводити обласні чи всеукраїнські семінари. І колектив працює злагоджено, на високому професійному рівні. Хороші відгуки надходять про роботу листонош Ольгу Юріївну Лазорик, Ганну Андріївну Мішко, Ему Василівну Спірідонову та оператора Ганну Михайлівну Кинів. Усі вони разом та заступник начальника відділення поштового зв’язку Оксана Юріївна Попович роблять потрібну і важливу справу – забезпечують сільчан надійним поштовим зв’язком.

Василь ШКІРЯ.