Версія для друку Версія для друку

Щоб районка вчасно надійшла до читача, над цим повсякчас працюють брідські поштарі

Свого часу професія листоноші була серед найпочесніших на селі. Жіночку із сумкою на плечах, наповненою газетами та журналами, листами і телеграмами, із нетерпінням чекали чи не в кожній оселі. Тоді, як і тепер, вона була бажаною для односільчан, особливо з нетерпінням чекали на неї люди похилого віку. Вона приносила в їх домівки не лише пенсію, а й селяни могли попросити її доставити медикаменти і продукти харчування.
Листоноші завжди були й активними розповсюджувачами преси. Особливо тісні зв’язки уже протягом десятиріч вони тримають із районною газетою «Нове життя». Брід – один із населених пунктів, де жителі села є постійними передплатниками новинки. У цьому чимала заслуга начальника Брідського відділення поштового зв’язку Наталії Маргіти та листонош Ганни Газдик, Ольги Жупанин та Ганни Лакатош. І в дощ, і в сніг доставляють вони новини, допомагають пенсіонерам передплатити улюблене видання.
– Є серед постійних дописувачів «Нового життя» й такі, які за станом здоров’я не можуть прийти у відділення – таким ми йдемо назустріч, – розповідає начальник ВПЗ Наталія Маргіта. – І люди задоволені, і ми маємо від цього певний зиск.
Головне завдання, яке ставить керівник перед підлеглими, щоб преса вчасно дійшла до читача.

Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар