Версія для друку Версія для друку

ЦЕ ЗАСЛУГОВУЄ НА УВАГУ!!!

Дванадцятого березня цього року по всій країні ввели карантин у зв’язку із епідемією коронавірусу. Відтак перестав їздити громадський транспорт. Та чимало стратегічних установ продовжували працювати. І для багатьох постало питання, як дістатися на роботу. Хтось кооперувався зі знайомими, які мають авто. Деякі їздили попутним транспортом. А були й такі, що сідали на велосипед та намотували кілометри. До останніх належить й листоноша Іршавського відділення поштового зв’язку Ольга Петрівна Кополовець, яка проживає у Білках. Можливо, вона й не зробила цим якогось подвигу, але коли тобі під шістдесят, не маєш нічого спільного зі спортом і доводиться долати на велосипеді 16-20 кілометрів щоденно, то, безперечно, це заслуговує на увагу.
Ольга Петрівна працює листоношою в Іршаві вже понад три десятки років свого життя і вважається однією з найдосвідченіших у районі, має авторитет і повагу серед своїх клієнтів. За здобутки в роботі кілька років тому у столиці їй вручили нагрудний знак – почесну відзнаку державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта». Ось що вона каже:
– Коли почався карантин, то про підвезення багатьох тих, хто працює, ніхто не подбав. От і прийняла рішення доїжджати на велосипеді. Тим більше, що він згодився мені і в роботі. Це доволі важкувато, але не залежала від транспорту. Коли було потрібно, тоді й поїхала. Вчасно доставляла мешканцям міста періодику, на яку вони чекають.
Таким нелегким іноді буває шлях до клієнта…

Олег ІВАНІВ

Ваш отзыв

Ваш коментар