Версія для друку Версія для друку

чергове звання директора ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім.М.Данканича» В.В.Ковбаска

На початку місяця з візитом у навчальний заклад завітав Президент Української технологічної академії Ігор Ігорович Половніков. Здійснюючи екскурсію територією ліцею, Половніков І.І. був приємно вражений станом навчальних будівель, навчальних кабінетів, лабораторій, майстерень, спортзалу, бібліотеки, актового та конференц-залу, приміщення їдальні та гуртожитку.
Керівник Української технологічної академії висловив слова вдячності директору ліцею Ковбаско В.В., заслуженому працівнику освіти України, дійсному члену Української технологічної академії, який зумів не тільки зберегти матеріально-технічну базу, а й модернізувати та тримати в порядку доглянуту територію навчального закладу.
Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять колишнього учня ліцею, Гопонько В.М., який загинув обороняючи українську землю на Сході України.
Президент УТА Половніков І.І. оголосив педагогічному колективу ліцею рішення Президії – про присвоєння вченого звання Професора, по відділенню соціально-гуманітарних технологій Української технологічної академії Ковбаскові Василю Васильовичу, директорові ДПТНЗ “Мукачівський професійний аграрний ліцей імені Михайла Данканича”.
Директор навчального закладу висловив свою впевненість в тому, що майбутнє за технологіями, а майбутнє технологій – за педагогічними працівниками нового формату, викладачами і майстрами виробничого навчання – новаторами, які спроможні докорінно змінювати систему застарілих речей, утілювати в життя сміливі ідеї і крокувати в ногу з часом.
Завершуючи свій візит до ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім.М.Данкан6ича», Половніков І.І. побажав колективу ліцею на чолі з директором, нових звершень, досягнень, благополуччя та наснаги продовжувати працювати в ім’я миру та стабільності в Україні.
P.S. Шановний Василю Васильовичу, нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом, повагою рідних та колег.

Депутатський корпус Іршавської райради.

Ваш отзыв

Ваш коментар