Версія для друку Версія для друку

Сергій Лупак живе футболом, примножує спортивну славу

Голова райспоживспілки Сергій Лупак золотими літерами вписав своє ім’я в розвиток футболу не лише рідного села, району, а й Закарпаття. СК «Сільце» нагороджений срібними нагородами обласної юнацької першості серед команд Західної зони Першої ліги. Він продовжує славні традиції, започатковані батьком А.І.Лупаком, який дуже любив футбол. Крім того, він організовує різні благодійні акції – до новорічно-різдвяних та великодніх свят, Міжнародного жіночого дня, щороку бере активну участь у передплаті районної газети «Нове життя».
На районному рівні за попередні роки команда здобула всі комплекти нагород – від срібних до бронзових по декілька разів, а також чемпіонський титул сезону – 2015 року. Сергій Андрійович велику увагу приділяє розвитку дитячо-юнацького футболу в Сільці та на Іршавщині. Для цього тут створено усі належні умови. Разом із активом села він постійно дбає про матеріально -технічну базу. Побудовано стадіон, зведено трибуни, чи не серед перших в районі відкрили штучний спортивний майданчик, де постійно розвивають спортивну майстерність найменші жителі села – школярі.
А десять років тому Сергій Лупак разом із односельцями започаткував ще одну хорошу традицію – проведення турніру з міні-футболу між вулицями села за перехідний кубок. Тут мають можливість проявити себе усі: від десятирічного до шістдесятирічного віку. Активно долучаються до змагань Іван Глушко, Василь Костелеба, Іван Мошкола та інші. Байдужих немає. Люди сім’ями збираються на стадіон, щоб серцем вболівати за улюблену команду. Торік перше місце виборола команда вулиці Кошового. Перехідний кубок вручив президент клубу ФК «Сільце» Сергій Лупак. Відрадно, що до цієї акції долучається і священник села о. Михайло Тернинко. Разом із церковною громадою села приймають участь у всіх спортивних заходах, які проводяться у селі.
У Сергія Андрійовича ще чимало планів і задумів, які, віримо, обов’язково втіляться в життя.

Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар