Версія для друку Версія для друку

З нагоди ювілею

Жінка – дивовижне створіння. Вона тримає в собі ніжність і ласку, силу і суворість, красу і грацію, стійкість і мудрість… Саме така чудова людина – жінка-радість, жінка-посмішка, жінка-чарівність – Наталія Юріївна Онисько, директор Іршавського ліцею, яка у перші дні Нового року відсвяткувала свій ювілей.
Час не стоїть на місці, разом з ним змінюються нові стандарти навчання, сучасне обладнання. І для того, щоб все це працювало необхідний керівник, який чітко розуміє завдання, поставлене перед ним, котрий здатний вивести школу на більш високий рівень. Зазвичай, особа директора асоціюється з образом диригента. Будь-яка симфонія або пісня лише тоді звучатиме музично грамотно, хвилююче, коли оркестр діятиме злагоджено, розуміючи не лише кожний порух диригента, але й коли той зуміє прочитати в очах своїх підлеглих радість чи біль, сумнів чи натхнення. Саме тому життєвим кредо Наталія Юріївна вважає народну мудрість, у якій сказано: «Не вчи дерево рости, а створи умови для його росту».
Вимоглива до себе і до оточуючих, завжди тримає руку на пульсі шкільних справ, може кожного зрозуміти, пробачити і завжди готова простягнути руку допомоги як учням і батькам, так і вчителям. А за чарівною посмішкою іменинниці приховано твердість характеру, силу слова та міцність духу. Притаманний Наталії Юріївні талант організатора, керівника, педагога, помножений на велике бажання робити людям добро, став запорукою її успіху. Своїм умінням працювати з людьми, аналізувати й оцінювати їхню роботу вона заслужила великий авторитет і глибоку довіру вчителів та учнів.
Нехай сила, життєва енергія, творча наснага будуть гарантією великих досягнень нашої директорки. Нехай у задумах цієї дивовижної жінки буде мудрість, на роботі – повага, вдома – підтримка, в серці – світло від людської вдячності. Хай завжди нашу шановну ювілярку супроводжують щаслива зоря удачі, Боже благословення, а навколо панують любов, злагода та добробут на довгі та благі літа!

Директоре! Учителю! Колего!
Сьогодні ми бажаєм щиро Вам
Ще літ та літ під Долі оберегом,
І хай таланить думам і словам.
Хай сіється розумне, добре, вічне
І в юних душах щедро пророста.
І мрія Ваша, й праця титанічна,
І Ваш талант, і Ваша доброта.

З повагою, колектив
Іршавського ліцею.

Ваш отзыв

Ваш коментар