- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПРЕДСТАВЛЕНО НОВОГО ГОЛОВУ ІРШАВСЬКОЇ РДА ВІКТОРА ТОВСТОГО

11 грудня голова Закарпатської облдержадміністрації Ігор Бондаренко представив нового голову Іршавської РДА.
Ним став Віктор Васильович Товстий, відповідно до розпорядження Президента України Володимира Зеленського №439/2019-рп.
Вітаючи нового очільника району з призначенням,  голова ОДА побажав  йому успіхів, натхнення, плідної та результативної праці.
У своєму виступі новопризначений голова РДА Віктор Товстий подякував за виявлену довіру, висловив свою готовність працювати задля розвитку Іршавського району та зазначив, що тільки спільними зусиллями ми можемо зробити ті великі звершення, які на нас покладено, і разом іти до кращого майбутнього, до розвитку нашого краю.

*** 

«ДЕРЖАВА ПРАЦЮЄ ДЛЯ ЛЮДЕЙ. Є БАЧЕННЯ РОЗВИТКУ КРАЮ» 

Представлення нового голови Іршавської райдержадміністрації стало також своєрідною платформою, на якій пройшов відвертий діалог першої особи державної влади на Срібній Землі із посадовцями, лідерами територіальних громад, депутатами різних органів місцевого самоврядування, представниками бізнесових структур, громадськими активістами. Серед питань, які були поставлені наріжним каменем у спілкуванні іршавчан із Ігорем Самійловичем Бондаренком, найперше постало питання подальшої долі Іршавської районної лікарні, її майбутній статус, профіль.
Доволі гостро стоїть питання законності використання надр у районі, підтримки місцевого їх розробника, ремонту доріг і як один із шляхів його розв’язання голова облдержадміністрації запропонував провести окремо ділову зустріч із зацікавленими сторонами.

SONY DSC

Не менш актуальною у діалозі із першою особою краю постала і подальша «аплікація» сільських об’єднаних територіальних громад на мапі Іршавщини, узгодженість цього процесу із конституційними положеннями, можливі сценарії адміністративно-територіальної реформи.
Задавали запитання і вели діалог із головою обласної державної адміністрації голова райради В.А.Симканинець, депутати райради Г.Д.Белей, В.Й.Василець, Ю. І. Фельцан, сільські голови В.Я.Малиновський, М.Д.Штефко, Ю.І.Бабинець, директор ТзОВ «Лігніт+» М.В.Мандрико і від громадськості В.В.Шандра.

SONY DSC

– Держава працює для людей, – наголосив голова ОДА І.С.Бондаренко, – і наша команда має бачення розвитку краю.