Версія для друку Версія для друку

СК «СІЛЬЦЕ» – срібний призер Срібної землі

Нещодавно в селі Клячаново на Мукачівщині відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів обласного чемпіонату з футболу серед команд Західної зони Першої ліги. Приємно відзначити, що місце на п’єдесталі пошани знайшлося й для команди з нашого району — другий рік поспіль медалі завойовують юні вихованці спортивного клубу «Сільце». Причому торішню «бронзу» цього сезону юнаки зуміли «перекувати» на срібні нагороди.
Могли замахнутися й на більше, однак мали достойного суперника — команду зі славного футбольними традиціями Нового Давидкова, яка в підсумку й стала чемпіоном. Однак це не применшує здобутку сілецьких футболістів, які симпатичною грою заслужено здобули від обласної федерації футболу більшість індивідуальних нагород.
Зокрема кращим голкіпером чемпіонату визнано воротаря Олександра Сабова, приз найкращого захисника отримав Богдан Тимченко, а нагороду найкращого форварда — Тарас Глеба.
Спеціальними призами та подяками було нагороджено головного тренера команди Сергія Білана, граючого тренера Ігоря Черніка, спортивного директора СК «Сільце» Івана Мошколу, а також президента клубу Сергія Лупака.
Сергій Андрійович подякував гравцям команди за самовіддану гру та черговий здобуток, який став приємним подарунком до десятиріччя клубу, тренерам та працівникам клубу за хорошу роботу, а також вболівальникам команди за гарячу підтримку протягом сезону. А також пообіцяв зробити все від нього залежне, щоб наступного сезону хлопці мали можливість нарешті підкорити найвищу сходинку турнірного п’єдесталу.
На фоні успіхів юнацього складу, додала у грі цього сезону й доросла команда СК «Сільце», яка зуміла закріпитись всередині турнірної таблиці, поділивши восьму сходинку з сусідами із ФК «Заріччя».

Іван МОШКОЛА

Ваш отзыв

Ваш коментар