Версія для друку Версія для друку

Додому повернувся призером

Ім’я Івана Вірага добре відоме нашим читачам. Воно майже не зникає зі сторінок районки. Він бере участь чи не у всіх змаганнях, які проводяться з мотокросу. Неодноразово став призером цього напрочуд популярного виду спорту.
На початку жовтня у м. Хуст проводився Кубок України з мотокросу (5 етап, Західний регіон). У ньому брали участь спортсмени з міст Чернівці, Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, Великий Березний, Виноградово, Мукачево, Берегово, Хуст. Іршаву представляв Іван Віраг. Він вкотре вже доказав, що спортивні вершини підкоряються лише сміливим і сильним духом. Незважаючи на те, що траса була підготовлена на належному рівні, накрапував дощ. Довелося докласти всі зусилля для того, щоб підкорити трасу.
– Погодні умови були важкі, – сказав після турніру мотокроссмен. – Довелося переборювати труднощі. Однак я все зробив для того, щоб залишитися в трійці призерів.
Вдало виступив Іван Віраг і у фіналі Кубка України з мотокросу у м. Буча, де брали участь команди майже з усіх регіонів України. На цей раз наш земляк був тільки п’ятим. Проте, враховуючи чималу кількість учасників, результат радує. Не кожному пощастить бути у п’ятірці кращих.
Як і завжди, не обійшлося без спонсорів. Фінансову допомогу надали голова Іршавської ОТГ Степан Бобик та підприємливі люди Віктор Товстий та брати Петро та Михайло Станки. Саме за їх сприяння наші мотокросмени взяли участь у важливому турнірі.

Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар