Версія для друку Версія для друку

До Дня рятівника

В Іршавському районному відділі управління ДСНС України в Закарпатській області відбулися урочистості до Дня рятівника. На заході були присутні голова районної ради Віктор Симканинець, голова райдержадміністрації Олександр Горін, секретар Іршавської міської ради Михайло Рацин та начальник Іршавського ВП ГУНП в Закарпатській області  майор поліції Василь Негря, працівники управління ДСНС, запрошені, гості.
Учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання пам`ять колег, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та працівників, які загинули під час виконання службових обов’язків.
Із вітальними словами виступив голова районної ради Віктор Симканинець, який висловив щиру вдячність рятівникам за щоденний захист населення району від надзвичайних ситуацій та ветеранам галузі – за переданий досвід молодому поколінню. Підкреслив самовідданість та мужність рятівників і побажав їм здоров’я, сил, благополуччя в родинах.
За сумлінну працю, професійну майстерність, відповідальне ставлення до службових обов’язків та з нагоди професійного свята голова районної ради вручив грамоти Михайлу Попадинцю, Ярославу Ковачу та Михайлу Сушанину.
Також цього дня іршавські рятувальники організували для дітей громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
Вікторини, конкурси, малюнки на асфальті, знайомство з роботою  рятувальної служби та багато чого іншого. Саме такі дійства 16-го вересня відбувалися на площі Народній в місті Іршава.
Учні місцевих шкіл мали змогу ознайомитися з героїчною професією «Рятувальник» та позмагатися між собою на знання правил безпечної життєдіяльності, а також на кращий малюнок на асфальті. Ознайомилися з пожежно-рятувальною технікою, обладнанням та спорядженням.
Ну звісно, і не обійшлося без подарунків.  За активну участь у конкурсах та змаганнях всі учасники заходу отримали від працівників ДСНС повітряні кульки та морозиво.

Прес-служба райради.

Ваш отзыв

Ваш коментар