Версія для друку Версія для друку

Благодійна акція «Милосердя»

З метою привернення уваги суспільства до проблем людей похилого віку, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян, багатодітних сімей, надання підтримки найбільш соціально-незахищеним верствам населення та внутрішньо-переміщеним особам, які шукають притулку в нашому краї, Закарпатською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України оголошено благодійну акцію «Милосердя – 2019 р.».
Відділ освіти райдержадміністрації, районна організація Товариства Червоного Хреста України, будинок дитячої творчості м. Іршава співпрацюють по наданню соціальної підтримки громадянам району, які потребують допомоги просять штатний персонал шкіл та школярів району, активістів Товариства Червоного Хреста України активно долучитися до проведення благодійної акції «Милосердя» – по ресурсному поповненню банків одягу, продуктів харчування для громадської кухні Іршавської РО ТЧХУ та кімнат соціальної допомоги Товариства Червоного Хреста від населення , яка проходить з 01.09.2019 р. по 30.12.2019 р. та до розповсюдження марки Червоного Хреста України.
Іршавська РО ТЧХ У щороку проводить благодійну акцію “Милосердя”, а в первинних організаціях Червоного Хреста шкіл району – під назвою “Золота осінь ”.
Щоб задовольнити потреби малозабезпечених громадян в одязі, взутті, продуктах харчування та інших товарах першої необхідності вкрай важливим є збір натуральної допомоги від населення з подальшим їх розподілом та видачею потребуючим, які звертаються по допомогу в районну організацію Товариства Червоного Хреста України.
Для участі в акції необхідно представити – овочі, фрукти (свіжі, консервовані), продукти харчування, горіхи, соки, лікарську сировину і предмети першої необхідності та інше.
Зібране передавати в центр Червоного Хреста з надання першої допомоги соціальної підтримки та реабілітації м. Іршава .

Н. БЕРЕШ,
в.о.голови Іршавської РО ТЧХУ.

Ваш отзыв

Ваш коментар