Версія для друку Версія для друку

ІРШАВСЬКІ МОТОКРОСМЕНИ ВКОТРЕ СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ

Кажуть, що літо – гаряча пора. Таким воно є і для мотокросменів, тому що в цей час вони організовують багато гонок. Наприкінці серпня у Великому Березному провели ІV етап кубка України з мотокросу (Західний регіон), а також ХХХV міжобласні змагання з мотокросу, участь в яких взяли спортсмени з усієї України. Показати свої вміння та спробувати одягнути жовту майку лідера сюди приїхали команди зі Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Берегова, Виноградова, Ужгорода, Мукачева, Хуста, Сваляви та, безперечно, завжди орієнтовані на затяту боротьбу наші мотокросмени з Іршави.
Голова іршавського мотоклубу Іван Віраг каже, аби достойно виступити, потрібно багато тренуватися, маневрувати тощо. Звісно, не обійтися і без самої жаги до перемоги та жертовності заради цього. На це він завжди націлює своїх вихованців. Правильність подібної позиції підтвердили і змагання у Великому Березному. У цьому місті наші спортсмени зайняли призові місця. Враховуючи велику кількість учасників, це доволі показово. Як полюбляють казати, то була справжня «заруба». І все-таки Іван Віраг посів третє місце. Його вихованець Роман Коцюба завоював «срібло».
Нині іршавчани трохи відпочивають. Незабаром знову продовжать тренуватися, щоб не втрачати навичок, тримати себе формі та, можливо, «намацати» нові способи боротьби за «золото». Приємно, що вони завжди відчувають підтримку земляків, зокрема голови Іршавської ОТГ Степана Бобика.

Іван КОПОЛОВЕЦЬ

Ваш отзыв

Ваш коментар