Версія для друку Версія для друку

НА ВУЛИЦЯХ ІРШАВИ ПРАЦЮЄ БАЖАНА К.О.П.

Зазвичай на візит копів чекають неохоче. Вони рідко приносять хороші новини. І всі розуміють, що це пов’язано з їх роботою. Та ця К.О.П. належить до тих, кого іршавчани раді бачити в своїх оселях і дуже гостинно приймають. Йдеться про листоношу з Іршави Кополовець Ольгу Петрівну. Вона вже тридцять один рік курсує вулицями міста. За здобутки в роботі кілька років тому у Києві їй вручили нагрудний знак – почесну відзнаку державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта». Має заслужену повагу від своїх клієнтів за те, що старанно й відповідально доставляє їм кореспонденцію, пенсію, продукти харчування та навіть квіти.
Як відомо, народний депутат України Валерій Лунченко нещодавно подарував листоношам велосипеди. Ольга Петрівна вирішила дещо тюнінгувати дуже зручний та потрібний подарунок. На кошика, що на велосипеді, почепила таблички. На одній написано прізвище, ім’я, по батькові та посада спонсора. На іншій подано наступний текст:
«Вас вітає К.О.П. (Кополовець Ольга Петрівна).
Доставляє листи, журнали і газети
Листоноша Ольга Петрівна Кополовець.
Принесе продукти й квітів букети,
Вона – благодаті клієнтів охоронець».
Ще листоноша виступає активним агітатором за розширення читацької аудиторії «Нового життя». На цей місяць у неї передплачено 117 примірників газети. Загалом доставляє 358 різних видань. Вона із задоволенням зазначає, що клієнти завжди йдуть їй назустріч та підтримують.
Пелагія Іванова.

Ваш отзыв

Ваш коментар