- Нове життя - https://nz-ir.com -

Люди заслуговують на краще життя

Днями відбулося позачергове засідання президії районної ради ветеранів України. На ньому було обговорено питання про завершення звітно-виборчої кампанії в первинних ветеранських організаціях.
З інформацією виступив голова районної організації Петро Король. Він зазначив, що обрано нових голів первинних ветеранських організацій в Осої (Андрій Андрішко), Броньці (Марія Воробок), Кушниці (Дмитро Гецко), Довгому (Марія Косик).
Водночас він сказав, що протягом звітнього періоду відчутну допомогу ветеранській організації надавали народний депутат України Павло Балога, депутати обласної ради Іван Савко, Оксана Балога та Михайло Станко, приватні підприємці Юлія Семак та Василь Маргіта, директор ТзОВ «К»Лен» Михайло Лендєл.
Наразі ми готуємося до нових виборів народних депутатів. Нам потрібно обрати таких, які б турбувалися про розвиток нашого району. Бо люди заслуговують на краще життя. До прикладу, візьмемо Хустський район, який представляє у Верховній Раді Валерій Лунченко.
Петро Васильович сказав, що Іршавський і Хустський райони уже давно єднають дружні зв’язки. За часів колишнього Союзу навіть було змагання між трудовими колективами промисловості, сільського господарства, медицини, освіти і культури.
– За останні п’ять років, відколи хустяни обрали Валерія Валерійовича своїм депутатом, – зазначив Петро Васильович, – старовинний Хуст ніби вдруге народився. З рейтингу ТОП-10 найгірших для життя міст України перетворився чи не на найкращий районний центр країни.Відремонтовані дороги, впорядковані парки та сквери, реконструюють стадіон «Карпати», вже є власний Театр драми і комедії. Наразі такими здобутками не може похвалитися жоден районний центр не лише Закарпаття, а й всієї України. Тому Петро Король переконаний, зміни, які відбулися в Хустському районі за сприяння і підтримки Валерія Лунченка, обов’язково відбудуться і в нашому районі.

Наш кор.