Версія для друку Версія для друку

Іршавські вогнеборці вдруге стали переможцями у змаганнях «Firefighter Combat Challenge»,

6 червня, в Ужгороді на базі аварійно-рятувального загону спецпризначення вже вдруге на Закарпатті пройшов чемпіонат серед пожежно-рятувальних підрозділів області за звання “Кращий пожежний-рятувальник” за міжнародним форматом “Firefighter Combat Challenge”.
За звання найсильнішого змагалися 64 вогнеборці з 16 команд рятувальників районних та міських підрозділів обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.
За підсумками: у командній естафеті перемогу здобули бійці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава, друге місце посіли вогнеборці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст, а “бронзовими” призерами стали рятувальник 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.
У командній естафеті також першими були іршавські надзвичайники, друге місце вибороли бійці ДСНС 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин, а третьою фінішувала команда 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
В індивідуальних забігах кращим виявився Михайло Костак з Іршави, “срібло” виборов Василь Красилинець з Чопа та третім фінішував Михайло Чохняй з Хуста.

У ДСНС України
у Закарпатській області.

Ваш отзыв

Ваш коментар