Версія для друку Версія для друку

Шевченко у форматі і без…

Є традиції, які не змінюються незалежно від багатьох факторів і чинників.
До них належить вшанування днів народження і ювілеїв Тараса Григоровича Шевченка як публічно, так і корпоративно. У нашому районі ми раді традиції, яка має вже кілька років поспіль своєрідного форматування державних службовців у креативному поєднанні державних свят, ювілейних дат, що її роблять працівники Державної казначейської служби України в Іршавському районі.
У загальному контексті, працівники Іршавського відділення ДКСУ, яке впродовж багатьох років очолює депутат чимало скликань районної ради Петро Жигович Горзов, вже неодноразово креативно відгукнулися на ініціативу своїх київських колег і зробили спільну світлину всіх працівників на фоні портрета Тараса Григоровича Шевченка
***
Районна бібліотека може мати багато творчих підходів у розвитку багатьох тем, але коли мова йде про нашого Кобзаря. Тоді працівники бібліотеки можуть лише знайти такий момент, коли Шевченка читають всі покоління. На світлині, яку зробив Василь Ловска, ми можемо побачити Івана Поповича та Богларку Боїшко, які жваво обговорюють останню виставку літературних новинок.

Наш кор.

Ваш отзыв

Ваш коментар