Версія для друку Версія для друку

Добрий вчинок

Приємно згадувати про знаменитих односельців, відомого письменника Д.Д. Креміня і його сина Тараса Дмитровича, які, живучи далеко від своєї домівки, піклуються про благо і добробут своїх краян. Це творчі особистості, з якими хочеться спілкуватися хоч на відстані, про прості буденні речі.
Прекрасний син свого батька, Тарас Дмитрович Кремінь, не лишається осторонь від любові і турботи про свою малу батьківщину. Його думки і помисли спрямовані туди, звідки бере початок батьків родовід. А ще його увага привернута до дітей, які навчаються у нашій школі. Щоб підтримати і подбати про розвиток освіти у рідному селі, Тарас Дмитрович постарався про матеріальну базу для школярів, щоб не словом, а ділом допомогти. Для цього він спрямував кошти на придбання інформаційно-комунікативних технологій, наочностей та меблів для Сухівської ЗОШ І-ІІ ступенів на суму сто тисяч гривень.
За це ми щиро йому вдячні, бо турбота про підростаюче покоління − це святий обов›язок для кожного з нас. Велике спасибі Вам, Тарасе Дмитровичу, за благородну справу. Бажаємо щастя, радості, невичерпної енергії. Хай Бог береже Вас та дарує міцне здоров›я для подальших добрих справ.
Віра ПУПЕНА,
директор Сухівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Ваш отзыв

Ваш коментар