Версія для друку Версія для друку

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ «НОВОГО ЖИТТЯ», ПОВАЖНІ НАШІ ПАРТНЕРИ !

Редакційні працівники завжди раді поспілкуватися зі своїми читачами на будь-яку тему, прийти на допомогу, коли людині необхідно, до прикладу, розмістити оголошення чи яке-небудь важливе для неї повідомлення комерційного або приватного характеру. Сьогодні наш тираж, на жаль, такий, який не задовольняє ні новожиттєвців, ані рекламодавців. А нерідко – і самих читачів.
Реформи, що їх впроваджує керівництво «Укрпошти», дають і побічні, не завжди бажані результати. У деяких населених пунктах стало прикрою реальністю, коли передплатникам немає кому доставляти газети і журнали. Сподіваємося, що вже найближчим часом така небажана ні для нас, ні для поштовиків ситуація, відійде у минуле, і тоді привітна листоноша завітає до кожної оселі.
Ми здавна задумали розширити можливості у сфері редакційних послуг. Описана вище ситуація підштовхнула до швидшого її впровадження. Тепер ми Ваші, шановні читачі, рекламні матеріали, вітальні адреси і навіть співчуття та некрологи пропонуємо за невеличку доплату розміщати також і на сайті «Нового життя» – www.nz-ir.com. Тим самим коло тих, хто ознайомиться із публікацією, значно розшириться, в тому числі і далеко за межами району і області .

Ваш отзыв

Ваш коментар