Версія для друку Версія для друку

Відбулося засідання сімнадцятої сесії районної ради VІІ скликання

У попередньому номері газети ми вже повідомляли, що 11 жовтня відбулося засідання сімнадцятої сесії районної ради VII скликання.Відкрив і вів її голова районної ради Віктор Симканинець.
На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто загинув на Сході країни. Потім головуючий вручив грамоту з нагоди Дня вчителя депутату районної ради Маргариті Михайлівні Ребрик та грамоту з нагоди Дня незалежності України депутату районної ради Віталію Андрійовичу Станинцю. Далі голова ради коротко інформував про виконану роботу депутатами у міжсесійний період.
Начальник відділу організаційного забезпечення та діловодства районної ради Роман Меренич озвучив депутатські запити  та відповіді на них.
На розгляд районних обранців було винесено 23 проекти рішень, які були ними підтримані.
Вагома частина питань стосувались управління майном, освітньої галузі.
Також на засіданні присутні заслухали інформацію т.в.о. військового комісара Іршавського РВК Михайла Івановича Поповича про хід проведення чергового призову та інформацію голови РДА Олександра Васильовича Горіна про стан ремонту автодоріг на території району.
 Голова районної ради коротко надав інформацію про проведення на території району акції автоперевізників та жителів району у підтримку Всеукраїнської акції проти підвищення цін на нафтопродукти. Запропонував висловити підтримку депутатського корпусу на користь вимог мешканців району. Дана пропозиція була підтримана одноголосно.

Прес-служба райради.

Ваш отзыв

Ваш коментар