Версія для друку Версія для друку

Проявили волю до перемоги

На змаганнях з мотокросу нудьгувати не доводиться. Тут спортсмени завжди показують високу майстерність їзди на мотоциклах. Ось і днями порадували своїх шанувальників. Шостого-сьомого жовтня у м. Хуст проводився V етап кубка України з мотокросу (західний регіон). Позмагатися було багато охочих. Тут були представлені команди з різних міст України: Хмельницька, Івано-Франківська, Чернівців, Львова, Хуста, Виноградова, Берегова, Мукачева, Великого Березного, Ужгорода, Бичкова та Іршави. На цих змаганнях у своїх класах наші спортсмени завоювали призові місця.
Станіслав Мейсарош зайняв друге місце. Владислав Віраг теж був другим. Іван Віраг виборов третє місце.
Станіслав Мейсарош їздить вже другий сезон. Проявляє бійцівський характер, прислухається до кожної поради наставника, віддається сповна як на тренуваннях, так і на змаганнях. Кожного разу, коли займає призове місце, його очі світяться від радості, адже великі зусилля не минають марно.
Владислав Віраг на цих змаганнях у першому заїзді обігнав всіх суперників з серйозним відривом і фінішував першим. У другому заїзді стартував третім, на другому колі обігнав всіх, але, на жаль, на повороті його збили, тому на фінішній прямій йому дісталося друге місце.
Як каже голова мотоклубу Іршави Іван Віраг, до змагань добре підготувалися, результатом задоволені. Він також відзначив, що траса була гарно підготовлена, її полили, пилюки не спостерігалося. Щоправда, на другому заїзді повибивалося трохи ям.
Мотоклуб Іршави висловлює щиру вдячність голові Іршавської об’єднаної територіальної громади Степану Бобику за сприяння та всебічну підтримку розвитку мотокросу в районі.

Наш кор.

Ваш отзыв

Ваш коментар