Версія для друку Версія для друку

Голос громади почуто

Після багатьох звернень, листів, зустрічей до інстанцій та керівників різного рівня голос громади мешканців вулиці Івана Франка, що в с. Білки, було почуто.
У серпні цього року завершено довгоочікуваний ремонт вулиці, за що висловлюємо велику подяку всім, хто долучився до реалізації цього проекту.
Перш за все висловлюємо щиру вдячність депутату Закарпатської обласної ради Михайлу Івановичу Станку та Білківському сільському голові Василю Семеновичу Зейкану за участь у співфінансуванні проекту, що дало можливість в минулому році розпочати, а в цьому завершити ремонт.
За зверненням активу вулиці, при підтримці голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Геннадійовича Москаля, з обласного бюджету в минулому році були виділені кошти і розпочато ремонт дороги. У цьому році ініціативу по завершенню ремонту взяли на себе голова Іршавської районної державної адміністрації Олександр Васильович Горін та депутат Іршавської районної ради Володимир Олександрович Горзов. За це їм велике спасибі від мешканців вулиці І. Франка, що в селі Білки.
На сьогоднішній день силами Білківської сільської ради та всіма нами, жителями вулиці, залишилося впорядкувати кювети для відведення води. І головне – берегти те, що маємо.

Громадський актив
вулиці І. Франка села Білки.

Ваш отзыв

Ваш коментар