Версія для друку Версія для друку

У освітніх закладах району відсвяткували День знань

Третього вересня, в усіх школах Іршавського району відсвяткували День знань.
Для Брідської ЗОШ I-IIІ ст. цьогорічне свято є по-особливому важливим, адже вони в цей день святкують ще й 50-річний ювілей від дня створення навчального закладу.
Вітали школярів, вчителів, батьків та всіх присутніх голова районної ради Віктор Симканинець, голова райдержадміністрації Олександр Горін, керівник апарату РДА Олег Козенюк, начальник відділу освіти РДА Єлизавета Яцканич, Брідський сільський голова Надія Лендєл, ветерани освітянської ниви.
 Голова районної ради Віктор Симканинець побажав школярам легкого навчання, гарних вражень та успіхів, мирного майбутнього. Педагогам та батькам керівник району подякував за належну підготовку шкіл до нового навчального року.
Директор Брідської загальноосвітньої школи I-III ступенів Наталія Галінська повідомила, що сьогодні перший дзвоник покликав за шкільні парти 345 учнів, серед них 47 першокласників. Цьогорічні першокласники будуть вчитися за стандартами Нової української школи.
Також з нагоди Дня знань за високі успіхи на освітянській ниві, сумлінну працю та відповідальне ставлення до професійних обов’язків, вагомий особистий внесок у виховання молоді району, активну життєву позицію, на урочистих лінійках кращих педагогів було відзначено грамотами Іршавської районної ради.
Урочистості в школах завершили під звуки державного Гімну України, після чого класні керівники провели перший урок 2018/2019 навчального року.

Прес-служба райради.

Ваш отзыв

Ваш коментар