Версія для друку Версія для друку

ПРОЛУНАВ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

Минулого понеділка цікаво і неординарно пролунав Перший дзвоник в Білківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, школа знову наповнилася радісним гомоном та дзвінким сміхом. День знань – особливе свято у житті школи, але ще більш трепетне та хвилююче для першачків та одинадцятикласників. Хвилююче, бо для випускників це остання шкільна лінійка, присвячена Дню знань, а також останній рік у школі, остання нагода, щоб надолужити та примножити свої знання.
Хвилювалися того дня і першокласники, які вперше переступили поріг школи і стали частинкою великої шкільної родини. Попереду у них цікаве та незвідане шкільне життя у Країні дитячих мрій.
З початком нового навчального року усіх присутніх привітав директор школи Чорба Петро Васильович, а також запрошені гості свята о. Іван Лупак та о. Георгій Чулей.
Свято промайнуло швидко, урочисто та яскраво. Воно надовго запам’ятається всім. Школярі декламували вірші, співали пісень. Це навіювало спогади про шкільні будні, про злети і падіння, безперечно, також піднімало настрій. Попереду у школярів нові здобутки. У понеділок вони взяли вдалий старт. Продовження має бути таким же не менш цікавим, змістовним, плідним. Вони натхненно, докладаючи усіх зусиль, гризтимуть граніт науки протягом навчального року. Звісно, не забуватимуть про хороший відпочинок, який принесе не лише насолоду, але й користь. Всі розійшлися додому задоволеними святом, відчувши привітний подих рідної альма-матер. Тепер пора знову здобувати міцні знання.
Вітаємо всіх з початком нового навчального року, нехай цей рік буде цікавим, насиченим та плідним. Нових звершень та перемог!
Наш кор.

Ваш отзыв

Ваш коментар