Версія для друку Версія для друку

Про забезпечення населення дровами, ціноутворення, незаконну вирубку лісу

Про це вели мову члени постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології, використання природних ресурсів, рекреації, культури і туризму. У засіданні комісії взяли участь також голова райради Віктор Симканинець, заступник голови райради Володимир Половка, радник голови райради Юрій Фельцан та депутат обласної ради Іван Савко.
Про порушені на засіданні комісії питання говорили в.о. директора ДП «СЛАП «Іршаваагроліс» Руслан Прокопець і заступник директора ДП «Довжанське ЛМГ» Іван Геда.
Зокрема, вони сказали, що насамперед самі зацікавлені в збільшенні потужності підприємств, а відтак отоварюють усіх, хто звертається до них за дровами. І ціни намагаються коригувати так, щоб вони були доступними для населення.
Найгірша ситуація із незаконною вирубкою лісу в Собатині. Там масово вирубують дерева і ніхто не притягується до відповідальності. І це проблема не сьогоднішнього дня. Про це говориться роками, а віз і нині там.
Розглянуто також питання допомоги пільговим категоріям населення, зокрема учасникам бойових дій у зоні АТО
Найближчим часом подібну нараду вирішено провести також із міським та сільськими головами. Адже порушена проблема стосується і їх.

Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар