Версія для друку Версія для друку

Іршавські рятувальники відвідали дитячий оздоровчий табір «Стежина добра»

З метою ознайомлення та навчання дітей основам безпечної життєдіяльності, 09 липня на території будинку культури  «Шахтар», що в с. Ільниця Іршавського району фахівці ДСНС організували пізнавальну акцію «Запобігти Врятувати Допомогти» для дітей, що оздоровлюються в таборі відпочинку «Стежина добра».

Основний акцент рятувальники зробили на проведенні роз’яснювальної роботи щодо попередження нещасних випадків при виявленні підозрілих невідомих речовин, вибухонебезпечних предметів, під час відпочинку на водоймах та природі тощо.

Також присутні побачили як  рятувальникам в бойових умовах доводиться ліквідовувати пожежі, використовуючи різні засоби гасіння. Діти мали змогу ознайомитися і з технікою та обладнанням, що використовують бійці ДПРЧ-5 м. Іршава в різних екстремальних умовах.

А на завершення усі бажаю діти змогли себе відчути в ролі рятувальника, приміряти пожежну каску та погасити умовну пожежу, що містить у собі не лише нагадування про необхідність постійно дотримуватись правил безпеки, а й знайомить їх з діяльністю оперативно-рятувальної служби.

Ваш отзыв

Ваш коментар