- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЗАСІДАЛА МІЖВІДОМЧА КООРДИНАЦІЙНО-МЕТОДИЧНА РАДА З ПРАВОВОЇ ОСВІТИ НАСЕЛЕННЯ

З метою підвищення рівня правової освіти населення, створення належних умов для набуття громадянами правових знань, а також покращення правового інформування у навчальних закладах, установах і організаціях, 27 березня, під головуванням керівника апарату РДА Олега Козенюка проведено засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.
На порядку денному присутні розглянули лист Закарпатської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення від 14.03.2018 «Про підсумки діяльності районних(міських) МКМР з правової освіти населення у 2017 році, затвердили план роботи районної МКМР на 2018 рік та обговорили питання про організацію гарячої лінії до дня захисту дітей.
Керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк наголосив на необхідності та важливості надання правової підтримки населенню. Олег Васильович зазначив, що ми повинні співпрацювати в напрямку підвищення рівня правової освіти, впроваджувати нові форми і підходи до організації правової освіти населення.
Після активного обговорення питань, винесених на порядок денний, членами МКМР прийнято ряд важливих рішень.
 На завершення засідання голова районної МКМР з правової освіти населення Олег Козенюк подякував присутнім за активну участь у розгляді питань та висловив сподівання на конструктивній побудові взаємовідносин установ та служб району щодо покращення правової освіти громадськості.
Прес-служба РДА.