- Нове життя - https://nz-ir.com -

Новорічні свята на «Полянці»

Новий рік – це таємниче, загадкове свято. Напередодні цього дня навіть дорослі очікують на дива та чарівні подарунки. Протягом останнього навчального тижня у Великораковецькій ЗОШ I – II ст. лунали новорічні дзвоники, сповіщаючи про наближення цього улюбленого всіма свята.
Традиційно для початкових класів було організовано та проведено новорічний ранок. Учні 4 класу разом з класним керівником Наталією Василівною Боршош підготували новорічну казку «Попелюшка» на новий лад. Казкові герої, веселі ігри та конкурси, хороводи, номери художньої самодіяльності учнів – все це створило святкову атмосферу і гарний новорічний настрій усім присутнім. А фотосесія, влаштована в кінці свята, залишить у пам’яті школярів згадку про весело проведений час. Але не менш цікавим був новорічний вечір, підготовлений учнями 8 – 9 класів. Старшокласники показали неабияку акторську майстерність. Шкільний вечір було проведено у формі розважальної програми. Цікавий сценарій на сучасний лад, насичена програма вечора, дискотека – підняли настрій та повесели усіх запрошених.
Гумористичні сценки, мініатюри з переодяганням, відеоролики з прикладами шкільного життя, театральні вистави-пародії на улюблену казку «Ріпка» та конкурс краси, вірші, пісні та запальні танці, змогли розкрити приховані акторські таланти усіх учасників дійства. Відгуки щодо організації та проведення свята були більш, ніж схвальними. Звичайно, адже режисером-постановником була Яна Володимирівна Поляк, шкільний педагог – організатор. Саме завдяки її творчому підходу, вдалому підбору акторів та вмінню керувати ситуацією свято стало незабутнім. А головним сюрпризом для усіх вихованців школи став подарунок від усього трудового колективу школи – мультимедійний проектор, придбаний за профспілкові кошти працівників закладу. Привітали вихованців школи також спонсори – приватний підприємець Русин Алла Іванівна, яка подарували 5 м’ячів, та ще 5 м’ячів учні отримали від спонсора, який побажав залишитися невідомим «чарівником».
Передноворічне дійство неабияк сподобалося батькам, вчителям та гостям, а особливо учням, тож приємно, що відпочивати на зимових канікулах вони будуть з хорошим настроєм та яскравими враженнями від шкільного святкування.

Віра Павлюк,
заступник директора з навчально- виховної роботи.