- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЗДІЙСНЕНО РОБОЧУ ПОЇЗДКУ ДО ДЕРЖАВНОГО ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНОГО ПОСТА В С. ДОВГЕ ДПРЧ №5 УДСНС УКРАЇНИ В ОБЛАСТІ

13 грудня голова райдержадміністрації Олександр Горін, голова районної ради Віктор Симканинець, заступник начальника управління ДСНС України в Закарпатській області Богдан Ількович, начальник Іршавського районного відділу управління ДСНС України у Закарпатській області Іван Мошкола та начальник ДПРЧ №5 УДСНС України в Закарпатській області Василь Данканич здійснили робочу поїздку до села Довге, де оглянули оновлений Державний пожежно-рятувальний пост ДПРЧ №5 УДСНС України в Закарпатській області.
В будівлі здійснено заміну 13 вікон, 4 дверей та встановлено твердопаливний котел з комплектуючим до нього обладнанням.
За сприяння голови райдержадміністрації, голови районної ради та безпосередньо за участі Довжанської, Кушницької та Приборжавської сільських рад, якими виділено 65 тис. грн. на програму «Попередження надзвичайних ситуацій та пожеж в Іршавському районі на 2017-2020 рр». (із них 40 тис. грн. для придбання металопластикових вікон та дверей та 25 тис. грн. на купівлю твердопаливного котла) для рятувальників створено належні умови для праці.
Під час зустрічі заступник начальника управління ДСНС України в Закарпатській області, начальник Іршавського районного відділу управління ДСНС України у Закарпатській області та начальник ДПРЧ №5 УДСНС України в Закарпатській області подякували керівникам району, Довжавському, Приборжавському та Кушницькому сільським головам, а також депутатам зазначених сільських рад за сприяння у  виділенні коштів для проведення ремонту приміщення.
Варто зазначити, що фахівці пожежно-рятувального поста в с. Довге обслуговують сім населених пунктів Луково, Приборжавське, Довге, Броньку,Суху, Кушницю та Лисичово.

Прес-служба РДА.