- Нове життя - https://nz-ir.com -

КЕРІВНИК ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ІРШАВСЬКОЇ РДА СЕРЕД КРАЩИХ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ УКРАЇНИ

82 учасники – переможці І та ІІ турів виборювали перемогу у ІІІ турі Всеукраїнського конкурсу, який відбувся у м. Києві у Всеукраїнському центрі підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Національного агентства України з питань державної служби.
Конкурс проводиться з метою зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.
Учасники ІІІ туру конкурсу пройшли навчання за програмою тематичного короткострокового семінару, якою передбачено розгляд питань модернізації державної служби в умовах реформування державного управління, оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, управління конфліктами, лідерства в державному управлінні, культури мовлення, впровадження смарт-технологій в публічному управлінні, практичних аспектів запобігання та виявлення корупції на державній службі.
Закарпатську область представляли троє учасників: керівник центру надання адміністративних послуг Іршавської районної державної адміністрації Наталія Кузьма, головний спеціаліст організаційного відділу апарату облдержадміністрації В’ячеслав Святогор та головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Виноградівської районної державної адміністрації Наталія Лутак.
Приємно відзначити, що за результатами Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” між державними службовцями Апарату Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, міністерств, інших державних органів у 2017 році керівник центру надання адміністративних послуг Іршавської районної державної адміністрації Наталія Кузьма посіла третє місце у номінації «Кращий керівник».
Під час нагородження переможців та лауреатів ІІІ туру конкурсу «Кращий державний службовець» Наталія Володимирівна зазначила, що сучасна державна служба вимагає від керівників та спеціалістів щоденної і наполегливої праці, професіоналізму, гнучкості та нового підходу до вирішення завдань. Цей конкурс є дуже важливим, оскільки беручи участь в ньому, держслужбовець має додаткову можливість працювати над своїм розвитком, дати виклик собі і своїм можливостям.
«Дякую голові Іршавської райдержадміністрації Олександру Горіну, першому заступнику головиІршавської РДА Ігорю Павлишину за сприяння в участі у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”,  журі І туру конкурсу «Кращий державний службовець» заступнику голови Іршавської РДА Івану Мошколі та керівнику апарату Іршавської РДА Олегу Козенюку, що затвердили мою кандидатуру для участі в конкурсі» – сказала Наталія Кузьма.