Версія для друку Версія для друку

ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР-НАВЧАННЯ «СІЛЬСЬКИЙ ТУРИЗМ. З ЧОГО РОЗПОЧАТИ ТА ЯК ДОСЯГТИ УСПІХУ»

Днями у малому залі засідань Іршавської райдержадміністрації, з метою популяризації сільського туризму в районі департаментом економічного розвитку і торгівлі Закарпатської обласної державної адміністрації проведено семінар-навчання для представників сільського туризму «Сільський туризм. З чого почати та як досягти успіху».
Участь у семінарі також прийняли керівник апарату державної адміністрації Олег Козенюк, головний спеціаліст відділу розвитку дестинацій і курортів управління туризму та курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Вікторія Марущинець, власники сільських приватних садиб, незайняте населення Іршавського районного центру зайнятості та інші.
Тренер Діана Сідун-Сович ознайомила представників сільського туризму з основними тенденціями розвитку цієї галузі, а також надала практичні рекомендації реалізації проектів для створення сільських садиб. Зокрема, відбулися конструктивні діалоги з власниками сільських садиб та представниками туристичних об’єктів району: Петровцієм М. М.( сільська садиба « У Петровція»), Петровцій І. М.(садиба с. Лисичово) Терпай І. І. ( начальник Іршавської районної станції юних туристів).
Після закінчення семінару-навчання учасники отримали сертифікати відповідного зразка.

Прес-служба РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар