Версія для друку Версія для друку

ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ РДА ПІД КЕРІВНИЦТВОМ НОВОГО НАЧАЛЬНИКА

28 листопада у районному будинку культури відбулося представлення нового начальника відділу культури і туризму Іршавської райдержадміністрації – Олени Василівни Ісак.
На заході були присутні голова райдержадміністрації Олександр Горін, перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Павлишин, керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк, працівники відділу культури та туризму РДА.
Голова райдержадміністрації Олександр Горін зачитав розпорядження №44-р «Про призначення Ісак О.В» як нового керівника галузі культури району та побажав  Олені Василівні успіхів та порозуміння від колег, а колектив попросив підтримати нового керівника та працювати у команді.
Зі словами привітання також звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Павлишин. Він побажав терпіння, професійних здобутків та плідної праці задля розвитку культури району.
В свою чергу Олена Василівна подякувала за довіру та пообіцяла надати нових обертів культурному життю в районі з прекрасними людьми, які сьогодні працюють в даній галузі. “Я докладу усіх зусиль, свої знання та досвід, щоб відділ культури та туризму працював на найвищому рівні. Ми примножимо найкращі традиції, які існують ” – зазначила начальник відділу.
Довідка: Олена Василівна Ісак народилася 21 грудня 1976 року в с. Приборжавське, що на Іршавщині. Середню освіту здобула в Приборжавській ЗОШ. Паралельно закінчила Довжанську ДШМ. В 1992 році вступила на навчання до Ужгородського державного музичного  училища імені Д. Задора, де у 1996 році здобула освіту за фахом викладач скрипки та оркестру. Свою трудову діяльність у сфері культури розпочала з 1995 року.
Остання посада перед призначенням – директор Ільницької дитячої школи мистецтв.

Ваш отзыв

Ваш коментар