Версія для друку Версія для друку

Працівники райради будуть у 2018 році із газетою «Нове життя»

Про це на понеділковій нараді сказав голова районної ради Віктор Симканинець.
– Особисто я передплачую районку вже понад двадцять літ, – сказав він. – Газета об’єктивно висвітлює діяльність сільських і міської рад, виконавчих органів, районної ради і райдержадміністрації, інших органів державної виконавчої влади, поширює правдиву інформацію про політичне, економічне, культурне та духовне життя Іршавщини.
Райрада усіляко підтримує районне видання. Вона є рупором усіх добрих справ, що відбуваються в районі. На її сторінках можна прочитати про роботу підприємств, установ, організацій, медичних, освітніх і культурних закладів, новини спорту, різні цікаві історії із життя краян. До того ж їх авторами є самі читачі. Багато з них уже роками дописують до районки.
Журналісти районки повсякчас у творчому пошуку. Вони шукають і знаходять цікавих героїв, їх публікації живі і резонансні, викликають інтерес у читача.
Раніше районка надходила майже в кожну сім’ю. Її читали, ділилися роздумами. Газета у всі часи мала великий вплив на свідомість людей, формувала громадську думку. Як позитив, колектив сам визначає редакційну політику, дбає насамперед про інтереси читача. Інтернет поки що безсилий замінити районну газету, бо саме вона є найближче до читача.
На своїх сторінках газета повсякчас охоче друкує листи читачів. Вони носять різний характер. Це про життя сучасного села і міста, спортивні досягнення і висоти, здобутки майстрів пензля і пера. Не оминаємо і проблеми населених пунктів, часто повертаємося до раніше опублікованих матеріалів.
Занепокоєння хіба що викликає робота «Укрпошти», непомірні тарифи на доставку газет. Монополіст, що хоче, те і творить. А наша держава, на жаль, на це не зважає.
Ми, журналісти, любимо свою газету, шануємо своїх читачів. Хочемо бути постійно корисними їм. Радує, що всі працівники райради виписують районку. Вони служать прикладом для інших, усіх, хто шанує друковане слово!
Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар